Wilt u een e-mail account toevoegen aan Mac Mail? Volg dan onderstaande stappen. Via deze handleiding leggen we u uit hoe u een e-mail account configureert in het Mail programma van uw Mac.

Stap 1

Allereerst start u Mac Mail op. Klik bovenaan bij “Mail” op “Voeg account toe…”.

mac instellen email 1

Stap 2

Er verschijnt nu een nieuw venster, bij dit venster kiest u voor “Andere Mail-account…”.

mac instellen email 2

Stap 3

U geeft nu uw naam, email adres en wachtwoord in en klikt vervolgens op “Log in”.

mac instellen email 3

Stap 4

U krijgt nu de melding dat de controle van uw gegevens mislukt zijn, dat is geen probleem aangezien we toch handmatig de mailserver dienen in te geven. Bij “Server inkomende e-mail” en “Server uitgaande e-mail” neemt u hetgeen over dat in de afbeelding hierboven staat. De overige gegevens zijn de login gegevens voor uw e-mailadres. Zodra u dat gedaan hebt klikt u weer op “Log in”.

mac instellen email 4

U heeft nu uw email account toegevoegd aan Mac Mail!


Hulp nodig?

Mocht het instellen van een emailaccount niet lukken, dan staat onze helpdesk voor u klaar. U kunt ons bereiken via onze contactpagina. We helpen u graag!

Waarom kiezen voor Simpelstarten?

Zoals we in onze pay-off al melden, wij houden ons alléén bezig met e-mail. Daarin hebben wij ons gespecialiseerd en dat al sinds 2004. We zorgen er dan ook voor, en daar is ook al onze aandacht op gericht, dat uw mail werkt en blijft werken. En heeft u een vraag of komt u er niet uit dan helpen wij u snel via onze servicesysteem.

Onze klanten blijven klanten. Omdat ze tevreden zijn.